Bliv partner

MyVet.dk er en online tjeneste, der lader brugerne af siden sende deres behov for behandling af kæledyr i udbud blandt lokale dyrlæger. Vi går op i, at formidle kvaliteten og indholdet af de forskellige behandlinger, og sørger for, at alle partnere fremstår professionelt og detaljeret, når i indgår i prisoverslag. MyVet fremhæver godt arbejde, og her kommer du i selskab med andre seriøse dyrlæger, der ikke står tilbage for offentlig bedømmelse.

Som partner får du mulighed for at markedsføre din klinik for relevante og i forvejen validerede kunder. Vi har skabt en platform, der næsten ingen tid kræver fra jeres side – vores mål er, at i som dyrlæger kan lave mere af det i har uddannet jer til – nemlig behandlingen af dyr. myVet.dk er din mulighed for at få kalenderen fyldt op, og vise fremtidige kunder at din klinik har de rigtige rammer for et godt samarbejde mellem jer, ejere og vigtigst af alt – kæledyr.

 

Vi tilbyder

Gratis markedsføring

Vi ved hvad det koster at annoncere for dyreklinikker (gennem Google, Facebook, lokalavisen osv.). Vi reklamerer og annoncerer for jeres klinik – gratis!

N

Validerede opgaver

I får mulighed for at skæddersy tilbud til brugere med specielle forespørgsler som f.eks kuld af hvalpe, eller ved større operationer. Derudover søger vi for, at opgaverne har de nødvendige informationer (vægt, alder, race osv.)

Personlig kontakt

Ved mere komplicerede opgaver, forhører vi blandt vores partnere hvem der har kompetencerne til at løse opgaven. Herefter opgives telefonnummer og mail til klienten, således dyrlægen selv kan tage kontakt. Det er klienten selvfølgelig indforstået med.

For at blive partner bedes du skrive en mail til ah@myvet.dk med klinikkens navn og dine kontaktoplysninger.

Det skal understreges at vi har til mission at få flere kæledyr til dyrlægen, ved at skabe større overblik over branchen.

Hvis du har nogen yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på +45 27 61 40 91, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.