Dyretestamente i tilfælde af akut bortgang

Har du nogensinde overvejet hvad der vil ske med dit kæledyr, hvis du går bort inden dit kæledyr gør? Dette er en voksende problemstilling hos mange ældre der bor alene, og vi har derfor taget det på os at udarbejde et dokument (dyretestamente) der gør at man kan efterlade et ønske om hvem der skal påtage sig ansvaret af ens kæledyr i tilfældet af at man går bort. På denne måde kan du sikrer dig i tilfældet at dit kæledyr kommer til at bo hos nogen du ved tager sig godt af det, giver det kærlighed og har tid til at påtage sig ansvaret.

Du finder nedenstående dyretestamentet du kan hente ned på din computer (downloade), ved at klikke på linket nedenstående. Vi håber du finder det brugbart.

Det er vigtigt for os at understrege at dyretestamentet ikke har nogen form for juridisk binding, men blot skal betragtes som et ønske, der kan tages i betragtning af familiemedlemmer eller venner, der håndterer overdragelsen af dine ejendele efter ens bortgang.

Hvis man ikke har nogen i sin omgangskreds, der har mulighed for overtage ens kæledyr i tilfældet af ens bortgang – er der også alternativer. Man kan f.eks. vælge at lave et dyretestamente hvor man overdrager sit kæledyr til dyrenes beskyttelse. Dette kan du læse mere om på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside.

Allergivenlig hund og kat

Allergivenlig hund og kat

Du kender sikkert nogen der har allergi over for hunde eller katte. Måske du selv er allergisk? Flere der har benyttet vores portal, har givet udtryk for at det fylder meget i deres hverdag, hvor venner, familie og bekendte er bange for om de er allergiske. Der er...

læs mere