u

Nedenfor har du de ofte stillede spørgsmål. Du kan klikke på pilen under hvert emne for at læse mere uddybende svar.

Hvordan sikrer i en god behandling?

Hos myVet.dk er vi afhængige af, at brugerne er åbne om deres forløb hos dyrlægen.

Er det kun prisen i sammenligner på?

Vi ønsker ikke kun at sammenligne på pris. Selvom prisen er en vigtig faktor …

Hvorfor er der prisforskel på de samme ydelser hos dyrlægerne?

Priser varierer fordi der kan være forskel på ydelsen.

Oplyser i kun priser fra dyrlæger som er partnere hos myVet?

Det korte svar er nej. Vi forsøger at levere en service ...

Hvordan sikrer vi en god behandling?

Hos myVet.dk er vi afhængige af, at brugerne er åbne om deres forløb hos dyrlægen. Hver gang du benytter myVet.dk, spørger vi om du vil give lidt feedback på din oplevelse hos dyrlægen. Det hjælper til, at andre kan føle sig mere trykke, og at dyrlægerne kan forbedre sig, hvis der er anmærkninger.

Vi er meget passioneret omkring hvem vi arbejder sammen med. Vi ønsker KUN at samarbejde med dyrlæger vi kan stå inde for. Derfor er det ikke alle dyrlæger i Danmark vi indhenter prisoverslag fra.

Er det kun prisen i sammenligner på?

Vi ønsker ikke kun at sammenligne på pris. Selvom prisen er vigtig for rigtig mange, så er vores mission at levere et samlet overblik. Vi ønsker, at du som kunde kan træffe et kvalificeret valg på et grundlag af flere forskellige parametre.

Hvorfor er der prisforskel på de samme ydelser hos dyrlægerne?

Der er forskel på priser, fordi der kan være forskel på ydelsen. F.eks. findes flere forskellige narkosemidler (blandt andet inhalations-, injektions- og intravenøs narkose) der kan bruges og kombineres. De koster ikke det samme, og det kan være nødvendigt at bruge en mere bekostelig narkose ved mere omfattende behandlinger og pga. dyrets generelle helbred – dyrere narkose giver dig (og dit kæledyr) større sikkerhed.

Der kan være forskel på inventar. Det er ikke alle der har investeret lige meget i f.eks. scannings og røntgenapparater – det afspejler sig selvfølgelig også i prisen. Vi forsøger at fremhæve de klinikker der passer til dit behov. F.eks. hvis du skal have hunden opereret kan det være rart at vide mere om klinikken har investeret i monitoreringsapparat, om der er opvarmning af operationsbordet mm.. Når du modtager prisoverslag fra myVet bliver det beskrevet hvad de respektive dyrlæger gør for at sikre en god behandling af dit kæledyr.

Oplyser i kun priser fra dyrlæger som er partnere hos myVet?

Det korte svar er nej.
Vi forsøger at levere en service der objektivt rådgiver forbrugerne indenfor en branche som kan være svær at overskue. Vi oplyser også priser fra dyrlæger som ikke er partnere, da vi ved at afstand er et enormt vigtigt parameter. Forskellen er, at vi ikke har mulighed for at give lige så god information ifm. deres specifikke kompetencer, hvad behandlinger inkluderer, specielle kampanger & tilbud og andres oplevelse af dyrlægen.