Om myVet

I følge Danmarks Statistik var der i 2010 ca. 880.000 familier med ét eller flere husdyr hvoraf 1,2 millioner er hunde og katte (læs mere her). Vores undersøgelser viser, at kun 39 procent af disse hunde og katte kommer til dyrlægen regelmæssigt (én gang årligt). Det skyldes ifølge forbrugerne tre ting:

75 % har en forventning om at det er for dyrt

 

61 % mener ikke at det er nødvendigt med årlige besøg.

 

78 % føler at det er for svært at gennemskue hvad dyrlægernes ydelser indeholder.

 

Vores mission er, at skabe mere og bedre sundhed for Danmarks kæledyr. Vi vil forsøge at afskaffe myten om, at det er “for dyrt” at gå til dyrlægen. Vi ønsker at levere relevant information om kæledyrs sundhed. Vi ønsker at skabe et bedre overblik for forbrugeren i forbindelse med besøget hos dyrlægen og lave et unikt system der matcher kæledyrsejere med en dyrlæge der lever op til lige præcis deres behov.

Vi går ALDIG på kompromis med kvaliteten af behandlingerne, og arbejder derfor kun sammen med dyrlæger vi kan stå inde for. Det betyder også, at vi ikke garanterer den billigste pris, selvom det selvfølgelig for mange er en vigtig parameter.

Mere end 65 procent af forbrugerne benytter i dag internettet når der enten opstår sygdomstegn hos deres kæledyr eller de vil vide mere om specifikke dyrlægeydelser. Vi mener derfor det er vigtigere end nogensinde, at det er nemt og overskueligt at finde frem til den information der er brug for. Det inkluderer også en beskrivelse af, hvorfor det er vigtigt at gå til dyrlægen.

Det er vigtigt for os at nævne, at vi hos myVet.dk ikke er uddannet dyrlæger, og at man derfor aldrig skal tilsidesætte den information vi giver med de rigtige ekspertes rådgivning – nemlig de autoriserede dyrlæger. Vores mission er at skabe bedre kommunikationsveje for begge parter, så myVet.dk gavner både forbrugerne og dyrlægerne.

Det er essentielt for os, at vi hører om vores brugeres erfaring og oplevelse da det er den eneste måde vi kan blive bedre. Hos myVet.dk sikrer vi, gennem vores ratingsystem, at du kan føle dig tryg ved dit valg af dyrlæge.

myVet.dk er en portal der sikrer dit kæledyr den bedste behandling og skaber et transparent billede af brugernes erfaring med de enkelte dyrlæger. Vi har en lang række samarbejdspartnere, store som små, som står klar til at give et skarpt tilbud på behandling af dit kæledyr. Når der er afgivet tilbud, kan du klikke på dyrlægerne og læse mere om deres rating, de ekstra ydelser de tilbyder for den bedste behandling. Vi samarbejder med dyrlæger i hele Danmark, og kan således garanterer at du kun modtager tilbud på behandlingen fra en lokal dyrlæge.

Vidste du at, der er forskel på priser, fordi der kan være forskel på ydelsen? F.eks. findes flere forskellige narkosemidler (blandt andet inhalations-, injektions- og intravenøs narkose) der kan bruges og kombineres. De koster ikke det samme, og det kan være nødvendigt at bruge en mere bekostelig narkose ved mere omfattende behandlinger – det giver dig (og dit kæledyr) større sikkerhed. Der kan også være forskel på inventar. Det er ikke alle der har investeret lige meget i f.eks. scannings og røntgenapparater – det afspejles selvfølgelig også prisen. Vi forsøger at fremhæve de klinikker der passer til dit behov. F.eks. hvis du skal have hunden opereret kan det være rart at vide om klinikken har investeret i et monitoreringsapparat, om der er opvarmning af operationsbordet mm.. – når du modtager prisoverslag fra myVet bliver det beskrevet hvad de respektive dyrlæger gør for at sikre en god behandling af dit kæledyr.

style=”color: #204466;”>Hvem er vi?

Kontaktinformation

myVet.dk

3400 Hillerød – Danmark

myVet.dk kontor

Her finder du vores kontorer, som ligger på Papirøen.

Kontaktformular